Miten valitsen oikean aluslakan?

Kaikki aluslakat on suunniteltu pääosin kynsien vahvistamiseen, mutta jokaisessa niistä on lisäominaisuuksia tai teknisiä ominaisuuksia. Herää kysymys, kuinka valita itsellesi tai asiakkaallesi sopivin aluslakka? Sinun pitäisi vastata näihin kysymyksiin. Missä kunnossa kynsilevy on tällä hetkellä? Onko se vaurioitunut? Vai saako se paljon kosteutta? Alta löydät lyhyen kuvauksen tärkeimmistä Didier Lab -aluslakoista erityyppisille kynsilevyille ja -tarkoituksiin.
Meta Base

Meta geelialuslakka - vahvistaa kynsilevyä, kestää kosteutta ja lämpötilan muutoksia. Mahdollista pidentää kynttä jopa 5 mm. Sopii erityisen hyvin, jos käytät usein kumihanskoja kauneushoitojen tai kotitöiden aikana. Kesän hittituote nro 1.
Fiber Octagon aluslakka
Fiber Octagon -aluslakka (SUOSITUIN) - suunniteltu erityisen heikoille ja vaurioituneille kynsille. Vitamiinien ja kuidun ansiosta se palauttaa ja vahvistaa kynsilevyä. Mahdollinen pidennys 5 mm asti.
Rubber aluslakka

Rubber aluslakka - kumimainen rakenne. Vahvistaa ja tasoittaa tehokkaasti syviä epätasaisuuksia. Mahdollinen pidennys jopa 5 mm.

Värillinen rubber aluslakka

Värillinen rubberaluslakka - "2in1"-aluslakka, jota käyttämällä emme tarvitse värillistä lakkaa. Täydellinen niille, jotka pitävät pehmeistä luonnollisista tai punertavista sävyistä. Sopii myös ranskalaiseen manikyyriin. Ei sovellu kynsien pidennykseen.

Värillinen Fiber kuitugeelialuslakka

Kuitu aluslakka värillä - "2in1", pehmeät, luonnolliset sävyt ja lisävahvistus koostumuksessa olevien vitamiinien ja lasikuituhiukkasten ansiosta. Ei sovellu kynsien pidennykseen.